• APS geeft meer energie

  Ik voel me fit
  en heb veel
  meer energie

 • APS maakt minder gespannen

  Ik voel me minder
  gespannen en geniet
  weer van mijn leven

 • APS geeft kracht

  Ik voel me sterker
  heb meer kracht
  in mijn lichaam

 • APS zorgt voor een betere nachtrust
  Ik slaap veel beter
  en begin uitgerust
  aan elke dag

Ervaringen van cliënten

 

Hoe wordt APS ervaren?

Benieuwd naar de ervaringen van mijn cliënten? Je leest hieronder terug welke resultaten er zijn geboekt en hoe mensen de behandeling hebben ervaren. In verband met de privacy zijn de reviews anoniem tenzij de cliënt ermee heeft ingestemd dat zijn of haar naam kon worden vermeld.

 

Review 4

Via via ben ik bij Matty terecht gekomen voor APS en ik heb daar geen spijt van! Door een valpartij zijn m'n beide polsen ernstig beschadigd en daar is het Carpaaltunnelsyndroom bijgekomen. Ik sta op de lijst voor een operatie, maar deze is uitgesteld tot na de verhuizing. Ondertussen werden de klachten door Carpaal steeds heviger, vooral 's nachts. Na twee keer waren de klachten al een stuk verminderd en kon ik bijna normaal slapen, nu na zes keer zijn de klachten links vrijwel verdwenen en is rechts hanteerbaar. Als dat botje in m'n pols niet dwars lag, zou ik me niet meer laten opereren, maar ja, er is meer aan de hand. Matty bedankt en ik kom vast nog wel eens langs!

Oktober, 2017 | Anoniem, vrouw, 66 jaar

Review 2

Ik liep al maanden met vage klachten rond, zoals moeheid, spierpijnen en spiertrekkingen. Ik had van alles al geprobeerd maar niks dat hielp, totdat ik in contact met Matty kwam. Ze vertelde me over haar APS therapie, dat leek mij wel wat. Mijn gedachte was 'baat het niet, dan schaad het niet'. Ik ben 5x bij Matty geweest en voelde me na 3x al een stuk beter. Ik had veel meer energie en de spierklachten namen enorm af. Het is echt een aanrader! Bedankt Matty.

Oktober 2016 | Anoniem, vrouw, 25 jaar

Review 3

Door het vele tennissen had ik behoorlijk last van een tennisarmblessure. Zo erg dat ik de kleinste dingen niet meer kon tillen. Ik ben een tijd gestopt met tennissen om mijn arm rust te geven. Daarnaast ben ik 3x bij APS Burgum geweest. Ik stond eerst wel wat cynisch tegenover de therapie, maar wou het toch een kans geven. Al na de eerste behandeling merkte ik resultaat. De behandeling is ook niet pijnlijk. Ik ben nu weer begonnen met de tennistrainingen. Matty gaat heel professioneel te werk. Dat merk je in wat ze doet en wat ze zegt. Ze is realistisch en het is absoluut niet zweverig. Ik denk dat de behandeling in combinatie met de rust heeft geholpen om te herstellen van deze lastig te bestrijden kwaal.

Oktober 2016 | Anoniem, vrouw, 47 jaar

Review 1

Alhoewel ik voorafgaand aan de behandeling mijn twijfels over de effecten had, heeft APS mij positieve resultaten opgeleverd. Ik heb gemerkt dat mijn achillespees irritaties al na de eerste behandeling verminderden en uiteindelijk verholpen zijn. Ook voelde ik me energieker en rustiger. Het is bijzonder dat je lichaam op deze manier, zonder enige medicatie, gestimuleerd kan worden om zich te herstellen. Aanbevelenswaardig!

September 2016 | Anoniem, vrouw, 38 jaar

logo_thumb

Contactgegevens

APS Burgum
Matty Oosterhoff
Burg. van Panhuyslaan 89
9251 KR Burgum
06 - 49 94 24 15
info@aps-burgum.nl

Overige gegevens

KvK  •  66433355
BVAT lidnummer  •  463
AGB praktijk  •  90061765
AGB zorgverlener    90102301